Ε ΤWINNING Δραστηριότητα μέρος 3 

Η τρίτη δραστηριότητα αφορά σε παραδοσιακές συνταγές κάθε τόπου. Οι μαθητές έφεραν υλικά από το σπίτι τους και δουλεύοντας ομαδικά έφτιαξαν στον χώρο του σχολείου ( μια και διαθετει ηλεκτρική κουζ΄θνα και τα απαραίτητα σκεύη) 4 συνταγές. Η Στ τάξη έφτιαξε χωριάτικη σαλάτα με ντάκο, η Ε ταξη αυγά καγιανά και η Γ τάξη τρουφομπαλίτσες και φρουτοσαλάτα. Οι μαθητές απόλαυσαν τη διαδικασία και κυρίως όταν γευτήκανε τις δικές τους δημιουργίες. 
Κατόπιν, κατέγραψαν τα υλικά και τη διαδικασία και δημιούργησαν βιβλίο ελληνικών παραδοσιακών συνταγών.